Trettondag jul

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Idag firar vi yngsta dottern som fyller femton år, egentligen fyller hon inte förrän nästa söndag. Men för att hinna kalasa med kompisar så gäller det att planera. Samtidigt låter vi julen sjunga på sista refrängen. Efter några veckors mysande så känns det som att det räcker. I morgon börjar jag plocka bort julen. Drömmen hade varit att få göra mys för hela svenska folket! Hur lilla jag ska kunna konkurera med Ernst är en annan sak. Det är sådant jag klurar på.

Man vet ju vad man är bra på i min ålder och det kunde kanske vara lika bra att lägga ner, som så många gör till slut. Lägga ner drömmarna menar jag. De där som poppar upp och trycker på från insidan. När drömmar har gått över till en vision och ligger där i vågskålen och bara väntar, det är då man inser att de här ränderna kommer aldrig att gå ur. Okej! Nu är året här då i alla fall jag tänker kasta mig ut. Jag har inte tid att vänta längre. Jag har högskolepoäng som jag inte gör nåt med. Egentligen är jag en halvt färdig prälle, jag gillar livsåskningsfrågor. Som 20-åring ledde jag en studiecirkelgrupp; samtal om livet. Körde barnradio för närradion. Jag tänkte inte så mycket utan bara gjorde. Lite av det har jag tänkt ta tillbaka 2014!!! Snälla nån! Hur svårt kan det vara? Tiden har rusat iväg: Nu är året här då jag tänker ta parti för mig själv och göra nåt riktigt bra för många andra, och det har jag stor erfarenhet av.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *