Jag är en mycket klok och snäll människa

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

När jag var liten var Nils Poppe min största idol. Det gick så långt att jag ibland gick med två PIX-tabletter under näsan. Man skulle kunna skratta åt det där. Att känna samhörighet med någon har stor betydelse för en människas utveckling. Jag ville bli som Poppe!! Ikväll då vi sett Fredriksdalsteatern med Eva Rydberg flyter de här minnena upp och att se Eva Rydbergs son Kalle, är som att se Nils Poppe själv. Märkligt.

Men det jag egentligen tänkte skriva om  har inget med ”Allå, allå, hemliga armén” att göra. Jag skriver bara osorterat det som kommer upp i tanken. Har man inget positivt att säga så har jag lärt mig att man ska hålla tyst. Det är inte roligt att höra gnäll, men i julas på en middag, när jag offentligt blev förklarad som en nolla, jämförd med psykpatienter, borde jag väl opponerat mig och gett tillbaka. Men jag ville inte göra människan ledsen och de andra gästerna runt matbordet skrattade och varför skulle jag försvara mig när jag vet vilken drivkraft jag haft och allt jag ställt upp för min familj. I mångas ögon räknas inte det och jag skiter i titlar. Men visst borde man protestera? Och låtit dialogerna brista ut som i en tragisk Norénpjäs. Det är snarare det jag sitter och tänker på; hur galet det kan bli med okänsliga människor som bara pratar på. Ikväll när gubben och jag var ute med hunden skällde jag så högt att alla grannarna kunde höra. Som rena rama radioteatern. Om någon hört så hade det nog låtit som om hon har  en skruv lös.  Men det har jag inte. Jag är en mycket klok och snäll människa. Nog sagt om det. Gonatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *