Nittonde Luckan – Jag luktar fläsklägg.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Är mitt inne i förberedelserna för julfirandet för ett hundratal personer i S:ta Clara. Det är en lång lista att pricka av. Samtidigt har jag kokat fläsklägg med rotmos till idag. Jag undrar ibland hur andra gör? För mat på bordet ska det ju vara varje dag. Kanske är jag för ambitiös. Men gott blev det enligt mina matgäster. Hör jul-Ernst säga att han luktar som en glöggpinne på TVn som står på i köket. Det känns mer exklusivt än att som jag lukta en blandning av köttbullar, jansson och fläsklägg. Men det får duga så här några dagar före jul.

Nu har den här dagen gått och i morgon är det äntligen sista skoldagen för våra barn. Sen är det jullov. Hämtade också hem en julgran idag.

 

I slutet på året kan vi alla känna av trötthet. Och ett gott skratt förlänger livet. Förhoppningsvis in i nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *