Artonde Luckan – Jag har tid!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

I det stora hela är jag väldigt nöjd. Tobbe skrattar när jag säger detta. Med tanke på hur många som klagar på att de inte har någon tid, så låter det komiskt att någon med åtta barn anser sig ha det. Kanske tiden blir maxad av den stora variation av händelser som sker samtidigt i nuet och som alla i viss mån är en del av mig. Jag skulle inte känt mig hälften så levande om jag inte haft tid att reflektera. Det är ofta där lusten också kommer ifrån, att man har haft tid att ta vara på tillfällena som dykt upp och ständigt kommer här i livet. Så när någon skriker att det är sista chansen ska du inte bli lurad, för är du tillräckligt motiverad och har talang så kommer den åter till dig. Låt aldrig någon få dig att känna att det är kört.

Du är unik!

 

En liten videopresentation som Tehilla gjorde för ett par år sedan. Med tanke på Svinalängorna önskar jag att vi som vuxna tar ansvar och ger våra barn en vit jul, så att de sedan kan minnas barndomens jular som något härligt och fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *