Förortens magi

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Sitter och tittar på dokumentären ”Förortens magi – Gregory Crewdson” på SVT2.

Det är härligt att se när skaparkraften är på så här hög nivå. Blir verkligen inspirerad. Film och foto möts. Vardagsliv och det teatrala. Tänk att få gå in och göra stunden så vacker och så gåtfull som möjligt.

Gregorys bilder tar andan ur en. Gå in på SVT-play och titta.

Alla konstnärer har en historia att berätta och det gäller att hålla sig till den kärnan som berättar vem du är.

Idag blev dagen en aning konstig då jag hade fått ont i ett ben och en läkare misstänkte en blodpropp. Nu är det löst. Jag kunde lämna Danderyds sjukhus efter några timmar. Det kanske blir så här ibland när man börjar komma upp i åren. En och annan krämpa får vi väl räkna med? Samtidigt känner jag mig inte så gammal.

Ikväll var Rufus på Stadshuset och dansade och sjöng på en stor jubileumsgala med Stockholm International Horse Show. Självaste kronprinsessan var där. Den här gången var Rufus med Base23. Sveriges bästa fristående dansskola. Förra gången han dansade på Stadshuset var med Kungliga Operans balett på Nobelfesten 2007 i Blå hallen. Då var han Herr Nilsson i Pippi Långstrump.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *