Cockpit

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81
Idag har det varit en strålande novemberdag med vårkänsla, så det känns lite konstigt att börja julhandla. Det här med kraven på julklappar känns egentligen lite överspelat. Ändå är det bara vuxentänk, för barn har i alla tider gillat att få presenter. Jag tycker också det är roligt. Bara man sätter rimliga gränser för det materiella.
 
I kväll har vi ätit fondue. Om man önskar sig en lugn fredagskväll är det här inget att rekommendera. Med tio personer blir det lite småstimmigt och de där bitarna tar ju lite tid. Det spelar ingen roll för det är mysigt i alla fall och det medför lätt långa samtal om allt möjligt.
 

Efter middagen fick vi äntligen tid att se filmen Cockpit. Vi skulle varit på galapremiären men då blev min mamma akut sjuk. Hon är bättre nu. Har inte hört så många prata om filmen, men här skrattade vi och grät hejdlöst om vartannat. Jonas Karlsson gör en strålande rollprestation. Den påminner lite om Mrs Douptfire, en av familjens favoritfilmer. Med humor och glimten i ögat rycktes vi engagerat med i spänningen som gick djupare än många andra komedier. En helt underbar film som jag ger fem Blad. Temat om att vi i första hand är människor och inte kön blev ju passande i den där hen-debatten som sen kom under hösten. Malou efter tio har också haft intressanta gäster just den här veckan. Det har öppnat nya perspektiv, i alla fall för mig.

Ta vara på varann. Vi duger som vi är.

 

Jag köpte den här fina ljuskronan idag på Rusta. 399:-

Det är ju ändå dags att göra adventsfint.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *