Filminspelning på gång

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Ursäkta, ursäkta, men jag vill inte exkludera folk, men ibland känns det som om även jag får nog av alla som ska veta men inte bjuder någonting tillbaka. Kanhända är jag orättvis jag vet men det är så skönt att kunna stänga in sig i sin värld. Jobba fram det vi själva tror på. Inte störas av oväsentligheter och åka med processen.

 Samtidigt är jag en öppen person. Äh! Nog om detta.

Ikväll kom Zac hem från Norge då han följt med Tehilla på filminspelning några dagar. Sen flög hon vidare med filmteamet till Köpenhamn för ännu en spännande dag. Imorgon kväll är hon hemma igen. Denna höst har Tehilla spelat in en tv-serie som heter Øyevitne!! Hon har hur roligt som helst även om det är lite läskigt. ”det är bara en roll” som hon brukar säga. Min tjej är trygg och gräver i sig själv. Känner efter… och så tänder hon till. Använder allt ljus hon har för att lysa upp sin karaktär. En riktig skådis med andra ord.  Klart jag är en stolt morsa.  Tror att alla barn och ungdomar mår bra av att bli sedda och tagna på allvar. Själv har jag väntat flera dagar på att få ta bort mina stygn sen jag akut opererats för gallan förra söndagen.  Vårdcentraler är då ett speciellt kapitel för sig. Man får nästan ta kofoten med sig för att komma in.

I eftermiddag var några av oss på Ikea och lyssnade till kändiskocken Tareq Taylor. Det var premiär för deras julbord. Åh! Vad gott det var sen.  Tareqs sillar var fantastiska och en gudomligt god anjovischeesecake.  Passa på att äta om du ska dit. Serveras 15-19 varje dag fram till jul. Tror inte att du kommer bli besviken. På det hela taget har det varit en bra dag med mycket sol. Åtminstone har den lyst på oss.

Idag var det julbordspremiär

 

 
Tareq Taylor tipsar och inspirerar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *