Ingen annan tar mig i kragen!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Glad i hågen hade jag tänkt börja blogga igen lite mer kontinuerligt. Så precis när jag ska skriva det jag tänker på, hamnar jag i uppförsbacke. Puffar lite här, puffar lite där. Hänger runt på Twitter. Kommer på mig själv med att alla mina ord inte behöver vägas på guldvåg. Vara så genomtänkt och strukturerat.

Att få ur sina ord lättar betydligt, nog känner jag det. Det viktigaste för mig är däremot att vara sann och att försöka att inte såra någon. Jag älskar att läsa andra, höra andras åsikter, men självklart gillar jag att själv bli läst också. Det är ju därför jag skriver och gärna berättar. Inte för att jag vet bäst, men jag tycker att det är roligt att dela med mig av den erfarenhet jag har fått som åttabarnsmamma.

Hoppas att min energi och engagemang ska kunna spridas och hitta till dig.

Nina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *