20-årsjubileum för Mamager!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81


I morse hittade Tehilla ett tidningsklipp från 1992 i en kokbok på vårt första modelljobb. Det är en finklädd liten guldlockig Temilia, 6 år i ICA-Kuriren. ”Wear to love!” och de orden får stå som en symbol för vad allt det här handlar om.

Med åren utvecklade jag en liten agentnäsa och lärde att ta vara på våra resurser och de möjligheter som bjuds. Att vara i tiden och inte låta olika hinder som dyker upp sätta stopp för att komma vidare. Vi är inte precis den familj som har följt en snitslad bana. Inget vi strävat efter heller. Det är lätt att drömma, alltid svårare att förverkliga. Ändå, mitt i allt möjlighetstänk, släpptes som för en luftballong nästa sandsäck vilket gjorde att vi kom iväg…..

När det gäller mina egna barn så har de alltid haft lätt för att vara i olika sammanhang, men hade inte jag själv också tyckt att det varit så otroligt givande och roligt hade det varit bekvämast att vara hemma och göra något annat i stället.

Jag vet att mina barn är mer än tacksamma för att jag släppt loss min energi till 100 procent och med min kreativa själ öppnat dörren för Deras talanger. Det har varit min talang. Ibland kan det vara betydelsefullt att stanna upp och tänka lite kring sig själv. För det är så lätt att inbilla sig att det plötsligt händer så lätt för alla andra. När det gäller min egen karriär så har jag ändå inte haft tid utan tänkt att det har bara inte Hänt hittills!

Det här med att klara av att bli jämförd med andra växer man in i. Så när vi för några dagar sedan åkte till London för att Tehilla skulle träffa några av Londons största agenter, kändes det som den självklaraste sak i världen. Vår kontakt från LA hade ordnat dessa möten och de ville verkligen träffa vår skådespelerska 

Nu väntar en spännande höst med nya utmaningar och ännu några sandsäckar har släppt! Mot oändligheten och vidare!!!

Ta vara på de möjligheter som finns fullt av runt omkring dig och ta för dig och skapa!

Nina

One thought on “20-årsjubileum för Mamager!

  1. Grattis till 20 – års jubileumet! =) Ni är en helt underbar familj! Hejar på er, gläds åt era framgångar alltid!
    Kramar, Katie <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *