Coachmamma

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Det finns så mycket åsikter om hur en kvinna eller en mamma skall vara. Det här med att leva som projektledare/agent/manager med sina barn som klienter är tabu i Sverige. Själv brukar jag säga att jag inte kommer till skott med någonting. Då påminner Tobbe mig om allt som hänt de senaste tio-femton åren och han säger att det aldrig hade inträffat om inte jag hade trott på och jobbat för det.

Det betyder inte att det här skulle vara bästa eller framför allt inte den lättaste vägen att gå. Det handlar heller inte om att inte kunna släppa kontrollen eller att leva sina drömmar genom sina barn, om någon skulle tro det.  Men man måste ändå inse att det alltid finns någon vuxen i bakgrunden om ett barn börjar satsa på något som leder vidare. Är det inte en förälder så är det en tränare som upptäcker en talang eller extra drivkraft hos någon, men helt själv blir det inget. Det finns alltid coacher runt omkring om någon förverkligar sin dröm, så varför betraktas det fortfarande som så suspekt i Sverige när föräldrar engagerar sig. Men den som bjuder på sig själv för sina barn kommer att se att deras leenden också smittar av sig på andra. Det är en positiv smitta, som jag gärna sprider.

Tiden finns tillgänglig till så mycket mer än vad man tror i sitt inrutade liv. Därmed påstår jag inte att livet är det lättsammaste alla gånger. Just nu ligger min mamma på sjukhuset och har både haft hjärtstillestånd och har en propp i lungan. Samtidigt var vi igår med Tehilla på hennes första ridlektion på Håtuna ridskola inför inspelningen av den Norska storfilmen Victoria, där hon skall spela lillasyster till Bill Skarsgård. Vi hade även med hennes medspelare Daniel, som också skall vara hennes bror i filmen och behöver lära sig rida. En helt underbar stund. Nästa gång tar jag med mig varm choklad och bullar.

One thought on “Coachmamma

  1. Du är en fin mamma Nina! Du skall vara stolt över dig själv! <3
    Vad roligt att Tehilla skall vara med i Victoria! Jag väntar besked på att kanske vara statist (på hästrygg) i Victoria!

    Hade varit roligt att se Tehilla 'in action' 🙂 ni har så duktiga barn!
    Ha en fin eftermiddag/kväll!
    Kramar, Katie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *