Sjunde luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Det har gått en vecka in i december 2011 och man undrar om veckan fortfarande har sju dagar eller om ett dygn är tjugofyra timmar. Bara denna vecka är det tre koncerter och fem uppvisningar. Samtidigt skall Lucianattlinnen strykas och läxor läsas och skridskorna skall fram för att Junior skall åka i Kungsträdgården på fredag. Tur att jag hann att smita in på Sibyllans kaffe och tehandel och köpa lite nyttigt Shung Hao te och kardemummakaffe till Tobbe.

På förmiddagen var mitt barnbarn här och hälsade på.

En glimt av läxläsning hemma hos familjen Blad …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *