Sjätte luckan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Det krävs förstås lite planering för att producera en adventskalender. Det här med att gå på känn kan också ha sina nackdelar. Jag understryker ändå att det är mest fördelar. Men om kroppen känns lite konstig är det en fördel att låta den gå före. Klippet som jag skulle ha idag på Zacharias har fastnat i cyberrymden på väg från Göteborg. Han var och spelade på Bommen här om kvällen. Att lägga upp en video därifrån var min planering. Men så kom ett hugg lite snett under hjärtat och tryck upp i halsen och då är man glad att man kan ringa sjukvården. Men jag har en ljudlänk som ni gärna får lyssna på:

Fint men full av skit

Så ikväll pysslade i alla fall ambulanssjukvårdarna om mig. De tog ett EKG och lite annat medan jag mest funderade på hur dyr egentligen den här utryckningen var för sammhället. Efter lite lirkande så fick jag reda på att det rörde sig upp emot tio tusen kronor. Det var ju skönt att veta att man åtminstone är värd det. När jag sedan ville ta en bild till min blogg på den trevliga personalen så ansåg de att jag var friskförklarad. Jag säger tack, tack! Hade jag orkat hade jag bjudit dem på lite saffranste i mitt julehus. Tobbe var på jobbets årliga julbord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *