Svalorna flyger snart söderut.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Jag tror inte att jag har tackat alla er som följer min blogg. Det betyder mycket för mig när jag ser att ni finns. Hur lätt är det inte att tankar annars bara fladdrar förbi. Ni håller ordning på mig.

Så stort tack alla härliga människor!!

Här om dagen kom en liten ring till mig med en svala på. Tobbe tycker det ser ut som skrot, men den påminner mig om hälsa, rikedom, lojalitet och långa resor. Så nu när jag ligger här på mitt trägolv för att sträcka ut mig efter hela dagens sökande efter jobb och mitt nystartade äppelmusteri, inser jag att jag måste vara ännu mer målinriktad.

Samtidigt känner jag på mig att något spännande håller på att hända, så det är lika bra att flyga med och inte kämpa emot.

Jag behöver inte vara som alla andra fast jag skall fylla fyrtiosju.

Nu slutar jag annars blir det tårta på tårta.

One thought on “Svalorna flyger snart söderut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *