The Reef Hotel and Resort – lyxweekend med Bindefeld.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Att få bli bjuden på en sådan här generös resa förklaras enklast med uttrycket WOW! Vi har fått äta så mycket gott, badat och bubblat i poolerna, dansat natten lång, skrattat och umgåtts med alla roliga, mysiga människor.

Vi som kom från Stockholm hade abonnerat tåg ner till Göteborg där fler kändisar anslöt sig. I serveringsvagnen bjöds vi på allt helt fritt. Tre och en halv timme senare möttes vi av sjörövarna som skulle ta oss med båt till Fredrikshavn, till alla små barns stora förtjusning.

Vi hittade en trevlig plats med trevliga människor, hälsades välkomna och sen var det bara att återigen spendera tiden med att äta och dricka gott. Två timmars båtresa och vi är i hamn. En snabb promenad till The Reef Hotel and Resort, detta tropiska äventyr. Vi kan bara instämma att de som har möjlighet att resa hit kommer inte att bli besvikna. Rena rama lillsemestern. Mina barn tycker att kändisar är precis som vanliga människor och många är extra generösa och spontana, speciellt här. Det finns inget negativt att säga alls. Danskarna har verkligen träffat rätt i denna vänliga stämning.

Om Micael Bindefeld finns bara gott att säga. Han är ett proffs på det han gör och mycket tillmötesgående. Återigen – tusen tack till The Reef!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *