Vasaloppet

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Jag kämpar också om spurtpriset. Klart den jobbigaste sträckan. En dag i spåret ser olika ut för oss alla.

Gustav Wasa hade heller inga förprepparerade spår.   Vi följer loppet med spänning och ser att det  finns många som har problem  i proppen.

Rickard Olson ger oss bästa vallatipset; Smälta gamla stenkakor. Ur hans synvinkel är allt lite småtrevligt också detta att det tar två timmar att hasa sig fram innan det ens går att åka skidor på riktigt.

Jag tänker inte anmäla mig. Det räckte med en timmes bowling igår för att jag skall ha ont i hela kroppen. Men Tobbe, Levi och Rufus är klart sugna. Det som lockar är i så fall snacket i kön.
 I de här sammanhangen verkar alla veta vem som håller i längden.  Att tävla med sig själv är nog under det mottot  som de flesta är där. Eller en skön långtur i naturen inklusive gratis blåbärssoppa.

För skidlandslaget har det varit två viktiga veckor.  Det har  förstås varit mycket intressant att följa .

Så det här med att utvecklas. Sitt sätt att se på livet när man är 25 är inte samma som när man är 45. Det är klart att alla vill prestera när man har laddat för att uppnå något.  Men i det stora hela är livet inte en  tävling.  Vissa man stöter på däremot  förväntar  man sig större kunskap av.  40 har ju blivit det nya 20.

Jag tror att en människa mår bra av att ha mål och något att  sträva efter  och inte bara gå under namnet livsnjutare. De här unga tjejerna och killarna imponerar på mig, inte bara på grund av sina idrottsliga framgångar. På grund av att de  har  lärt sig att ha målet i sikte har de fått med sig ett schysst  tänkesätt utan en  massa tjuv och rackarspel.

Här hos oss var alla glada när det lagades slottstek idag. Efter  middagen åkte läxuppgifter fram på köksbordet  för nu  är sportlovet över och check inför veckan  gäller. Ibland är det lite jobbigt att veta att  man är duktig på något för då måste det vara gourmet varje gång. Thats life!

2 thoughts on “Vasaloppet

  1. Hej Nina. Jag är Esters mamma på neo då junior låg där. Tänkte skriva ett pappersbrev men ville inte gissa på adressen. Är den Rämensvägen 2 i Årsta?/Mvh Pernilla.

    1. Hej Pernilla!

      Roligt att höra från dig.Vi bor fortfarande i den där gamla pippivillan på stationsbacken i Kungsängen.Har du fb?
      kram Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *