Att ta vara på livet

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Vad härligt det känns när syskon småpratar med varandra. De har haft tid för det nu med en sportlovsvecka tillsammans. Det var precis det som behövdes för att få ny kraft och inspiration. Både lekfulla och aktiva vinterdagar.

I vår kommun har det varit ett sportlovsprogram utan dess like. Så vi har åkt runt och spelat tennis och skjutit både luftgevär och pilbåge. Ett plus är att allt har varit gratis. Förr om åren har vi alltid åkt till fjällen den här veckan. Men de senaste åren har det alltid varit någon i familjen som haft föreställningar.  Just i år har det varit Alpha i Werther på Operan. Dessutom är Stockholm en fantastisk stad att vara ledig i. I Kungsängen har de även hunnit åka både skridskor och skidor.

I kväll har Matteus hjälpt Tehilla med sin monolog till gymnasieintagningen till teaterlinjen på Södra Latin. Att inte låsa sig om man kommer av sig utan att hitta den där känslan av att lita på sig själv. Det är uppmuntrande att se när de coachar varandra proffessionellt. Något som jag alltid kommer att vara stolt över att de har lärt sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *