Tehilla på galapremiär

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Igår var vi på den efterlängtade galapremiären, alla tio dessutom. Nästan en egen bänkrad tog en av “Sveriges skönaste familjer” upp i biolokalen. Jag har ofta funderat på hur det skulle vara att komma på en sådan här galapremiär. Om det är så där glamoröst som bilderna i tidningarna visar. JA! det är det. Röda mattan verkar ta fram människors bästa sida. Alla partyglamorösa människor gjorde hela familjen jätteglada och Tehilla var vid sidan av Pernilla och Noomi, kvällens största stjärna. Allt var perfekt. Det kändes så lyxigt att sitta där och äta och dricka gott, få efterätt och choklad. Att återförenas med alla fantastiska människor gjorde att kvällen kommer att vara oförglömlig.

Efter filmen kom alla skådisarna fram på scen och tackades av regissören Pernilla August. De fina orden som hon överöste Tehillas insats i Svinalängorna får löjligt barnsliga janteväsen att låta som en fis i rymden. Pernilla uttryckte sin lycka över att ha fått arbeta med Tehilla. För flickan Leena var tvungen att blotta sitt känsloliv för att då och nu skulle knytas samman på ett trovärdigt sätt. ”Du kommer att bli en stor skådespelerska”, avslutar Pernilla och ger Tehilla en stor kram och en kyss på kinden.

Det är klart att det är roligt för barnen att få vara med och arbeta i ett filmteam. Att lära känna andra människor och utvecklas. Alpha fick dessutom den nya kompisen Selma Cuba på köpet. Junior glider ogenerat runt och pratar med alla kändisar. Den pojken kan mingla och Ola Rapace är hans stora favorit.

Aftonbladet gav idag fyra plus till Svinalängorna och nämner speciellt Tehilla;

”Allt är mycket välspelat och gripande, inte minst av Tehilla Blad som unga Leena” och ”Tehilla Blad övertygar som den unga Leena”

I samband med Venedig gav Expressen också fyra getingar.

One thought on “Tehilla på galapremiär

  1. Hej!
    Såg Svinalängorna på bio i söndags.
    Jag är fortfarande alldeles tagen! Din dotter var mycket, mycket duktig i rollen som Leena.
    Önskar henne allt gott i framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *