Guldbaggegalan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Hurra för Maggi Widstrand som fick Gullspira för bästa rollsättare för barn.

Vi vill också krama och hylla Noomi för sin prestation i Män Som Hatar Kvinnor. Självklart var det också bästa filmen. Det var i den  som Tehilla och Noomi träffades första gången, och fler gånger skall det bli. För de passar jättebra ihop.  Det var roligt att se henne och Ola på TV i kväll. De är underbart mysiga.

Det måste vara en dröm att få åka runt och presentera sin film på festivaler. När vi träffade Helena Danielsson i Ystad, som producerade Det Enda Rationella, så slog det mig att trots att vi lever så olika liv, finns det en drivkraft i vissa människor där man känner samhörighet. Jag kan längta till den typen av möten med människor, där det inte bara fladdrar förbi. Man kanske aldrig mer träffas igen och då blir det ju ännu mer angeläget att visa att man faktiskt gillar varann. 

Claes Ljungmark fick bästa manliga huvudroll och han räknade upp en massa olika personer från filmen,  men varför nämnde han inte Pernilla August, som spelade hans hustru i filmen? Jag undrar varför Pernilla inte var där, förresten?

Filmåret 2010 är Pernillas år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *