HopeforHaitiNow

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Den känsla för nöd som kom fram i hjälpgalan för Haiti har jag sällan upplevt på TV. Det fanns en delaktighet med hela världen. Vi kan göra skillnad för andra med våra liv. Vår inställning påverkar. Alla kan vi få vara med och ge hopp. Det var lätt att känna hur allas händer sträcker sig mot varandra och att många små bäckar blir en stor flod.

När hela familjen sitter framför TV:n och världen är uppkopplad med Twitter och öppna telefonlinjer, känns det som att alla goda krafter står i en gemensam front. Den här stödgalan var det bästa jag har sett på TV på mycket länge. Hollywoodstjärnor och andra artister gjorde en fantastisk insats för att få människor att ge. Här hemma har vi suttit klistrade och följt hela galan.

”Om man förlorar hoppet förlorar man det som för livet framåt.” (Martin Luther King)

Vi har tillbringat en helkväll på fyra timmar tillsammans med SVT. Det tillhör inte det vanliga precis. Stjärnorna på slottet, Stödgalan och Teatersupén. Hopp, medkänsla, eftertanke och glädje. För oss var det som ett avstamp för det nya året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *