Kännas på riktigt

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Idag är det Tehilla som berättar:

Den här veckan händer det jättemycket, för hela min familj är här i Ystad på besök. Vi har höstlov. Jag och Junior har våra filmdagar i början av veckan. Det är svåra scener där Sakari skall börja skolan, men vår filmmamma och filmpappa är fulla så Leena får följa med honom istället. Dessutom spelar vi in när Sakari blir hämtad av socialen. Jag har pratat mycket hemma om det här och nu måste jag lita på den drivkraften som jag har inom mig. Jag vill att det obehagliga och sorgliga skall kännas på riktigt när man ser filmen.

Alla älskar Pernilla!

Efter många omtagningar i skolan bestämde jag mig för att hjälpa Junior att skrika med mer känsla. Jag sa också till honom att om han sa det riktigt bra skulle vi bara behöva ta två omtagningar till. Jag ställde mig framför honom och mimade när han ropade sin replik; “Stanna jag vill inte!” Det lät bra. Jag hörde att det kom inifrån.

Han var så duktig att pappa sa att han fick se den nya disneyfilmen “Upp” en gång till. Jag märker att han tycker att det var extra roligt när alla kom förbi till skolan för att se vad han gör när han är Sakari. Han trivs och är trygg i sin arbetsmiljö.

I studion som vi spelar in finns också Wallanders inspelningsstudio. Själv brukar jag inte kolla på Wallander, men jag har läst att Wallander brukar fika på Fridolfs Konditori här i Ystad och min familj som gillar att gå på cafe var där och köpte Wallanderbakelser och annat smarrigt när jag och Junior spelade in, men på torsdag blir det min tur, för då jobbar Alpha. På kvällen hemma äter vi varma mackor och ser en film. Poppar popcorn… eftersom jag slutade redan klockan fem hann jag också med att äta kroppkakor.

.

På onsdag skall vi åka till Köpenhamn och se baletten Giselle som en vän till oss dansar.

4 thoughts on “Kännas på riktigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *