Tre tuffa inspelningsnätter för Alpha, Noomi & Co

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Den här bloggen blir med Alphas egna ord:

”Vi fick åka på en trailer och sen filmade de med en stuntman, men då var det på riktigt. Man kunde inte säga så mycket för det var egentligen roligt och vi fick låtsas vara rädda och hålla oss för skratt. När Ola och Noomi kom in i bilen igen var ingen speciellt glad. Alla var tysta, för det var jobbigt.

En gång slog jag mig faktiskt på riktigt, men det var när vi åkte på trailern. Vi är så lätta att vi flyger när de bromsar.

Vi har ett stort täcke nere vid benen för att vi inte skall frysa, men det syns inte i kameran.

Min mormor och morfar har varit och hälsat på även mig, när jag har varit här och filmat, för det skall inte vara orättvist. Det är lyxigt med en egen kock. Jag fick äta både pannbiff, kantareller och annat gott. Sen satt vi ute och drack eftermiddagsfika i solskenet, nästan varmt som på sommaren. Det är sånt som vi gillar i vår familj.

Natten innan fick jag och Selma, som spelar min lillasyster, en sockerchock när vi kom spralliga mitt i natten till studion, för vi hade ätit fullt med godisremmar hela bilresan. Smink och kostymör följer också med i bilen bakom och ser till att allt fungerar. Vi snurrar runt, runt, runt. Pernilla, James, Misio, Binge och Erik sitter ute på trailern. Det är svinkallt. Jag tycker lite synd om dem. Sen tycker jag lite synd om mig själv också att mitt godishalsband som jag har flätat krånglar hela tiden. Jag ser ut i bilens bakruta att det är en lång kö med bilar efter oss. Det finns visst fler som måste vänta när det är filminspelning.

James skriker ”Tystnad, klart för tagning”, Noomi klappar och Pernilla skriker ”Tack!” när vi är klara med bilden. Hon skriker väldigt högt. Egentligen skulle jag också vilja klappa. Det har Tehilla fått göra.

Sen har mormor och morfar kört runt mig lite så att jag har fått se en del av Skåne. En dag åkte vi till Bo Olssons varuhus i Tomelilla. Där köpte jag ett par jättefina svarta stövlar. Vad många lantisar det fanns där.

Det är kul att vara filmstjärna även om man får jobba på natten.”

Alpha

Kolla gaten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *