Statister olika sig själva.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

För oss som var barn på sjuttiotalet, precis som Leena, blev denna dag med Svinalängorna en vitamininjektion i minnen och roliga skratt. Nu var det dags för ett stort antal statister att göra entré som ett färgglatt stilleben i simhallen. Svetten rann och vi hängav oss åt ett ivrigt engagemang. Vare sig Tobbe eller jag hade velat missa denna dag. Vissa statister var på plats redan klockan fem, så en sån här dag blir lång. Statistansvarige Carl, höll reda på ett hundratal virriga amatörskådisar, som både skulle hinna äta sallad och få i sig dricka.

Tobbe gav nästan ett stöddigt intryck i sina jättepolisonger och jag var som hämtad direkt ur “Dallas“. What a day!

Det uppstod ändå inga större problem, mer än vad som gick att lösa. På den här arbetsplatsen är det en tillgång med människor som kan tänka självständigt. Vi fick några lätta instruktioner, sen var det bara att improvisera.

När jag sitter där får jag ändå en släng av det vemod och ångest som Leena känner, när hon kämpar där i bassängen. Det är starka kontraster och jag hör mig själv skrika Tehilla, Tehilla i stället för Leena vid ett tillfälle. Tehilla bär mycket på sina axlar i och med den här rollen. Väl hemma igen, sa hon att hon kände att vi satt där och att mitt välkända rop gick igenom vattnet. Att finnas tillhands som mamma och pappa är det viktigaste vi kan ge.

/Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *