Självförtoendet växte i Talangskolan

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

För några veckor sedan ordnade vi en Talangskola i kommunen. Från att ett litet frö såtts vid en av våra middagar och då jag föreslagit att vi skulle kunna ha en Talangskola utbröt ett ivrigt diskuterande.

”Ja vad häftigt!”

”Vi som är dansare kan vara instruktörer och Temilia och Matteus sångcoacher.”

”Mamma fixar lätt kläder. Hon klarar fler än åtta.”

Eftersom vi själva varit ute en hel del, har vi märkt hur just ett bra självförtroende gör hela skillnaden. Det viktigaste är inte talangen i sig utan att det finns en plats där det kan få växa.

Tre kvällar i rad träffades vi med ett gäng kreativa barn och ungdomar, som anmält sig till Talangskolan som vi gjorde tillsammans med ABF. De kom från Bålsta, Bro och Kungsängen. Jag kan uppriktigt säga att vi hade jättekul ihop.

Mycket i Talangskolan handlade om att våga bli sedd precis som man är och att få vara huvudpersonen i sitt uppträdande. Att bli tagen på allvar. Artisteri kan ju verka rätt så ytligt annars, men under kvällarnas gång växte vår gemensamma show fram. En och annan kunde inse att rädslan på scen är helt onödig. För att bli personlig behövs en atmosfär att trivas i. Jag tror att Talangskolan lyckades skapa det. Visst kändes det en viss lättnad när våra två föreställningar var över. På lördagseftermiddagen märktes det tydligt hur viktigt det är att vi tror på det vi gör. Tack alla härliga ungar! Ni var fantastiska.

Applåder och jubel!!

Mamager

Vill du se fler bilder från Talangskolan, gå till BBx8’s Blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *