Gott Nytt År till alla sköna människor önskar vi❤

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Hej 2017

Valet att vara hemma med mina barn har inte alltid varit lätt. Just nu försöker jag komma på något nytt att göra i livet. Det är svårt, för jag har med åren blivit en udda fågel. Inte för att jag inte tror på mig själv eller vet vad jag kan. Men folk har en benägenhet att tycka åt mig och jag är alldeles för snäll och har svårt för att säga ifrån. Egentligen har jag inte alls tid att lägga energi på onödigheter för livet är inte oändligt. Livet har varit en spännande resa genom åren. Att vara mor på heltid blev min karriär. Jag är en projektledare som gillat att uppmuntra barnens utveckling och talanger. Det är möjligt att jag borde haft några mer ägg i korgen men tiden räckte inte till. Nu har åren gått och vår yngsta är 14 år. Numera kämpar jag med mycket annat.  Många i min ålder säger sig ha mer tid för sig själva och sin relation, och vad jag förstår verkar det att ha att göra med att vi bryr oss mindre om vad andra ska tycka och tänka med åren. So far so good. Enligt många så blir livet mer relaxat efter 50. Vet inte om jag är beredd att hålla med precis. Jag har alltid varit en rastlös själ och vill att saker och ting ska hända. Nu står vi inför ett Nytt År vilket jag tänker ta till mig som en chans till utveckling. Livet 2017 är här och nu. Lev!

julen2016

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *