Sjung från hjärtat

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Godmorgon Torsdag! Det här känns som om det kan bli en perfekt torsdag. Kanske är det stämningen som hänger sig  kvar från igår kväll. Kanske är det för att jag träffade människor som gillade att prata om det som var viktigt just nu. Det tycks vara så att vi alla kämpar med att hitta balans och jämvikt. När vi pratar utifrån intuition så är det ofta kvicktänkt och snabbt. Sen har vi analytiska bedömningar som också ger lite bredare tänk av konsekvenser, båda behövs så att de intuitiva beslut vi sen fattar blir ännu mer positiva. Vem gillar inte att det är positivt och glatt så säg? Det kan ta ett helt liv att lära sig hur vårt eget medvetande fungerar, därför är det bra att våga släppa sitt behov att bekräfta oss själva. Alla ambitioner om att lyckas. Jag har själv sett att det ofta är däri det sitter. Att släppa sitt ego och fokusera på det som känns viktigt i hjärtat. Sjunga ut. Åter igen har jag märkt att då helt plötsligt kommer självförverkligandet mer av sig själv. Livet är nu!!

Sjung!

One thought on “Sjung från hjärtat

  1. Denne boka skal jeg lese! Selv om den har sine svkareteh, tenker jeg at jeg ønsker å få med meg historien. Takk for fin-fin omtale!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *