Frid finns i hjärtat ❤️

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Alla vill ha bra och nära relationer och  alla vill vi lyckas i livet. Vi föräldrar ska vara ett skydd för våra barn. Sånt kräver tid. Det hjälper inte att jämföra men det hjälper att dela. Att dela kräver tid. Att avsätta tid och att inte göra någonting frigör tid.  Idag har jag bara gjort brunch och lagat mat. Jag har  också vart förbi min granne när jag gått ut med hunden. Dagen har bestått i att lyssna på mina barns repetioner. Flera roliga saker är på gång. Mitt hus är ett aktivitetshus fullt av musik och dans. Det kräver tid. Att leva tar tid.


  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *