Söndagsblogg

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Att skapa den egna lyckan förefaller mig inte vara svårare än vad det enklaste egentligen är. Hemligheten är bara att komma på det och strunta i alla måsten. Jag kanske tar i lite när jag säger att jag är lite av en expert. Men är man expert så är man. Jag ska här redogöra lite för hur lyckan kan komma till dig också, för många gånger stirrar vi oss blinda på allt som vi redan har skapat. Eller än värre. Inte finns. Än. Nummer ett är att våga bryta mönster. Men också att vara tacksam. Jag vet, det här låter lite komplicerat. Men att känna tacksamhet kommer ofta ur att vi uttrycker vår tacksamhet. När det gäller det mönster vi lever i så behövs oftast inga stora grejer. Inte dyra heller. Här kan vi alla bli vår egna mästare. Något som är bra att är att ta sig tid. Jag behöver inte alls känna att detta är waist of time. Du kanske inte heller behöver åka så långt. Det kan räcka med att öppna dörren och ta med ditt nya tänk in i livet. Alltid träffar vi nån rolig människa som tänker på detsamma.  Jag lovar att efter ett tag sitter det i ryggmärgen. Egentligen är det många gånger lättare att fånga dagen än vad vi tänkt. Jag tycker att vi behöver ta hand om varandra mycket mer  och inte bara när det akuta uppstår. Vissa dagar känns förstås lättare än andra. Men  att vara tant är att göra precis vad man vill. Så därför stack vi ut igår och gjorde helkväll Stockholm med kidsen. Kvällen avslutades med en kopp te hos en av sönerna i Gamla stan. Jag kontaterar att all tid vi investerar i våra barn kommer dubbelt åter❤️ kram och trevlig söndag!

  
  
  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *