Skottdagen

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Äventyret att hoppa från en klippa kanske bara varar i fyra sekunder. Är det värt ett hopp? Lägger vi till förberedelser och allt runt omkring så lär man nog inte få ihop mer än ett halvår. Skulle kännas lite som att bara fylla år var fjärde år. Låt oss uppmärksamma våra tankar och känslor varje dag och beräkna varje nytt hopp. Om vi nu ändå måste hoppa, ta då stoltheten med dig.


Say it straight, simple and with a smile. Alphas classmates ?before a party yesterday?

Every smile is a direct achivement


Igår firades älskade Elise i Klara för den hjälte och mor hon varit för Stockholms prostituerade i 22 år. En äkta Hjältemor❤ Elise var 58 när hon började gå upp till Malmskillnadsgatan och hjälpa. Den här veckan fyllde hon 80 år. Jag är 51 och fortfarande en sökare. Det verkar som den största tiden i livet går åt till förberedelser och lära sig att höra ett hjärtslag. Men under den här söndagseftermiddagen i Klara, känner jag att jag trots allt är redo att göra en ny viktig uppgift. Låt mig göra skillnad. Gud jag ber.

 

?Stort Grattis Bästa Alicica Vikander från oss. Från och med NU är allt möjligt!!!! ?#oscar

Helgen har rusat iväg och den här veckan har vi Stockholmare sportlov. Solen skiner över Sverige. Lika bra att skina med och njuta av livet och vara tacksam☀

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *