Old town 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Sitter på Seta i Gamla stan och äter middag. Atmosfären är trivsam och maten är god. Efter att jag vart och hjälpt till i Klara kyrka idag strosade jag upp till Gamla stan. Vem har inte drömt om att få bo här. Tänk ett eget hus där jag kunde hjälpa människor med olika behov och finnas till hands. Ett öppet hem. När jag frågar servitören vad som behövs så svarar han och skrattar, räkna med uppåt 12- 15 miljoner. Men om jag inte har det säger jag. Då säger han. Börja be. Precis säger jag och tittar på min man. Jag längtar efter att göra något större och nu behöver mina visioner en utmaning. Är det helt tokigt kommer den inte att växa. Men om det finns en mening kommer den att falla i god jord. Kanske finns det ett hus här i Gamla stan som väntar på mig. Ingenting är omöjligt. Allting är möjligt. Kanske finns det någon här ute som tror på mig.

One thought on “Old town 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *