Let things come to you

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Intelligence and intuition are two friends. Let them be friends.

Vältränad var ordet sa kärringen. Något har hänt. 60 i vilopuls och normalt blodtryck. Så numera går jag under atleter och elitidrottare enligt pulsen. Min största förklaring är att jag är botad genom att jag upplever mycket kärlek. 2016 började med rivstart. Jag minns knappt hur det gick till. Men efter att ha gråtit med alla flyktingar en hel lång höst sa jag till Gud. Använd mig och då small det till. Välsignelse är ett gammaldags ord. Men ack så gott att både kunna få och ge, varje ny dag.

Du som läser det här och också har en längtan att göra något. Kom in till Sankta Klara i stan eller hitta någon annan organisation som gör en klok insats. Då kommer du också att bli som en atlet eller en flygande örn. Vad som helst kan hända faktiskt.  Att förvandlas, förvandlar många fler än man många gånger tror. Kram och skön lördag.

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *