Bellevue 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Livet bara går och går säger jag till Ann som äger Bellevue när vi är där och äter. Precis säger hon. Livet går fort. Absolut men vi måste sträcka på oss och fortsätta att spränga gränser och anta nya utmaningar. Ingen behöver gå omkring på tomgång för livet pågår här och nu tjoar jag och inkluderar flera matgäster. Jaha här står du en tisdag klockan två och säger att vi har flera chanser, det låter faktiskt underbart säger en. Vill du bli min livscoach?  Jag skrattar för jag blir ibland själv  överrumplad av boostens starka och magiska kraft.  Idag var bara idag men vilken tur att det också fungerar en vanlig dag. Som typ en tisdag.

Ps! Vill varmt rekommendera detta lunchställe?????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *