Det är i hjärtat det händer 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Ingen människa blir lyckligare av pengar eller av det som går att köpas för pengar. Livet har en tendens att passera revy i själva jagandet. Plötsligt märker vi det och undrar frågande om det här var allt. “Var det så här livet skulle bli”  Men låt mig då få påminna  dig min vän.  Livet pågår NU och förvaltar vi vår inre rikedom ger livet oss en annan klang och färg. Mitt vardagsliv bygger jag inte på hur duktig jag är inför någon annan eller prestation. Jag har heller ingen hemlig metod. Men varje morgon sitter jag tyst på en hög pall i köket vänd mot ett fönster. Oftast går jag upp före alla andra, för att här utvärderar jag saker och funderar på människor och  situationer som kommer till mitt hjärta. Något som jag bryr mig väldigt mycket om är att värna om andra. När jag i söndags hittade den här killen i kyrkbänken brast mitt hjärta, för nöden och kampen och för att alla tycktes ha glömt. Vi grät tillsammans och jag skyndade mig att hämta mat och vatten. Det kommer en ny dag sa jag.  Jag tog med mig honom hem så att han fick sova. Han sa att jag var en drottning och min man en kung. Vi fick det här vackra tyget. Nu mår han bättre igen. Livet talar om för oss vad som är rätt att göra. Det är det här livet handlar om. Svårare än så är det inte.

 

Steve Jobs’ Last Words

I reached the pinnacle of success in the business world. In others’ eyes, my life is an epitome of success.

However, aside from work, I have little joy. In the end, wealth is only a fact of life that I am accustomed to.

At this moment, lying on the sick bed and recalling my whole life, I realize that all the recognition and wealth that I took so much pride in, have paled and become meaningless in the face of impending death.

In the darkness, I look at the green lights from the life supporting machines and hear the humming mechanical sounds, I can feel the breath of god of death drawing closer…

Now I know, when we have accumulated sufficient wealth to last our lifetime, we should pursue other matters that are unrelated to wealth…

Should be something that is more important:
Perhaps relationships, perhaps art, perhaps a dream from younger days

Non-stop pursuing of wealth will only turn a person into a twisted being, just like me.

God gave us the senses to let us feel the love in everyone’s heart, not the illusions brought about by wealth.

The wealth I have won in my life I cannot bring with me. What I can bring is only the memories precipitated by love.

That’s the true riches which will follow you, accompany you, giving you strength and light to go on.

Love can travel a thousand miles. Life has no limit. Go where you want to go. Reach the height you want to reach. It is all in your heart and in your hands.

What is the most expensive bed in the world? Sick bed…
You can employ someone to drive the car for you, make money for you but you cannot have someone to bear the sickness for you.

Material things lost can be found. But there is one thing that can never be found when it is lost – Life.

When a person goes into the operating room, he will realize that there is one book that he has yet to finish reading – Book of Healthy Life.

Whichever stage in life we are at right now, with time, we will face the day when the curtain comes down.

Treasure Love for your family, love for your spouse, love for your friends.
Treat yourself well. Cherish others.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *