Idag Fotografiska

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81


Just nu är det flera fina utställningar på fotografiska, att det dessutom har öppet till kl.23 är idealiskt. Helt underbart att bara sticka iväg så här mellan nyår och trettondan. Strunta i alla måsten och teven och ut och njut. Lika bra att börja starkt på det nya året. “Där barnen sover” av Magnus Wennman är ett absolut måste, för det är barnen som betalar det högsta priset när vuxna krigar. Gillade också starkt Guy Bourdin, Avante-garde! Denna fotograf och konstnär som lyckades slå igenom med sin humor och surrealism. Dessa bilder gjorde mig på glatt humör och gav mitt sinne space. Tack för kreativt folk?

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *