Årets första dag

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Det blev ett hej dundrande party igår. Efter middagen tog vi tunnelbanan in till stan till en liten nattclub som hette Bon Palais. Tusen Tack till Er!  Jag hade sett fram emot det så mycket att det nästan  blev tvärstopp i fötterna. Som tur är så finns det människor som väntar in.  Som ung älskade jag att dansa. Jag har alltid älskat att röra mig till musik. Men där jag växte upp ansågs det syndigt. Jag har gjort upp med det där för länge sen. Men faktum är att det satt sina spår. Inatt lattjade jag runt som en het 25- åring och var inte hemma förrän halv fem.

Idag tittade vi på Nyårskonserten från Wien och åt tårta. Jag älskar balett och i år var det extra roligt då  Nikisha Fogo som är vår vän, var med och dansade. Kolla in henne på Svt-play om du missade. På eftermiddagen åkte vi till barnkalas i Gubbängen och firade världens gulligaste 3- åring. Jag brukar för det mesta alltid ha lite extra energi kvar. Men nu är till och med jag dötrött. Så gonatt gott folk. Hoppas att årets första dag började fint.

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *