Vad gör du på Nyår

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Ikväll har jag vart ute och gjort en sneak peak inför Nyårsafton 2016. Eftersom jag inte varit ute och firat Nyår på 31 år känner jag mig lite ringrostig. Jag menar,  vart ska man gå ? vilken tid ska man komma? får man ha gympaskor? vad kostar det? vill nån hänga på? Frågorna äro många. Jag vill kunna hitta det ultimata Nyårsfirandet här i Stockholm. Jag vill ha härlig feststämning och glamour. Men jag söker också värme och roligt folk. Många ungdomar som jag pratar med berättar att de inte går ut just på Nyår längre.  Jaha, säger jag förvånad. Varför då? är det inte kul heller. Jorå, men på Nyår vill man umgås mer och inte att det ska vara som en vanlig lördagskväll säger tjejerna utanför Taverna Brillo. Jag skrattar för det låter så roligt. Här står jag och riktigt längtar ut också finns det de som tröttnat innan de är 25. Men klart du ska ut säger de peppande. Du borde gå till Berns. Berns är bra. Det finns också några bra ställen och en del privata. Men jag känner ju Bindefeld säger jag och småler. Jamen då så, då kommer du in överallt. Ja men sånt ska man inte säga , det verkar fånigt. Jamen vill du köa heller, säger de och skrattar. Men vad ska jag ha på mig? går det komma med gympaskor, ja, jag vet ju inte. Duger det med brallor? Nä, inget Nyår med byxor säger de. Men kan jag ha byxdress i sammet då? Jamen det låter ju jättefint. Helt rätt faktiskt. Jag har dojjor med klackar också eller ska jag ha finskor? De skrattar och tycker jag är rolig. Ingen har finskor nu förtiden. Så imorgon gäller det. Kommer morsan att komma in på Berns eller  är det kanske redan fullbokat, i så fall gäller det att spana vidare. Tiden är knapp.
Tack tjejer! Ni gjorde min kväll.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *