Juldagarna är över

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Tjocka släkten har nu fått sitt och julfestligheterna är över för detta år. Är släkten värst? eller kan den rent av vara okej och bäst. Varje jul tänker jag att det vore skönt med lite lugnare jul. Det har inte inträffat än kan jag tillägga. Nu ser jag fram emot ett mysigt jullov, mysiga vänner och ett mysigt nyår. Men när min äldsta dotter frågade hur vi skulle fira nyårsafton kände jag bara, det tar aldrig slut utan jag sätter nog andan i halsen snart. Om jag själv fick bestämma skulle jag vilja gå ut med några vänner. Samtidigt tycker jag att det är jätteroligt om mina barnbarn kommer. Samtidigt gillar min man helst att vara hemma. Vi har firat 35 nyårsaftnar ihop! Det är rätt många och det börjar faktiskt bli lite tjatigt. Så nu är min fråga om det är okej att fira lite hemma med familjen för att sen gå ut och latja runt och kolla in vad folk har för sig där ute denna natt. Blir det för trist går det ju alltid att ta tåget hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *