Tanter är lycka 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Vissa dagar tycks ibland vara längre än andra. Imorse gick jag upp tidigt för att börja baka. Farmor är här och hälsar på några dagar innan hon flyger vidare till nästa ställe. Redan som ungdom var ett av mina intressen att samtala med tanter. Jag vet inte vad det är men  ofta har tanterna liksom slutit fred med världen på något vis. Kan inte förklara den inre glädjen tanter ger och jag tycker ingen kan få för många tanter i sitt liv. En tant kan vara bra att ha till mycket. Många har stor humor. Jag gillar humor. I eftermiddag var jag sedan bjuden på ett härligt 85-års kalas. Någon yngre tänker nog nu att det verkar inte speciellt  kul. Men Ack! där misstar ni er. På tantkalas ligger jag ofta dubbelvikt i skratt. Säg mig den tant som inte får mitt intellekt på topp. Många tanter är för övrigt viga som pantrar i sinnet.  Ikväll hade vi volontärer i Sankta Klara knytkalas, efter att vi delat ut årets sista matpaket och kläder innan jul. Det var också superkul.

Den 8:e Januari startar vi upp igen?

IMG_8806

FullSizeRender

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *