Andra advent

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Nu brinner andra ljuset och jag vet knappt vart tiden tar vägen. Mycket kring jul handlar om att jobba på i det tysta. Det är många som upplever att kraven blir för stora. Själv sprider jag gärna ut julen  och har lite småjuligt hela december. Risken finns annars att själva julafton blir överbelastad. Ingen mår bra av sådana jular. Att göra det bästa utav våra egna förutsättningar är det bästa vi kan göra. Städa lagom. Baka lagom. Köp lagom med julklappar. Ingen kan vara perfekt. Vare sig vi eller julen. Njut ändå❤️
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *