Tusen år till Julafton

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Julkalendern är alltid roligt att se fram emot. Efter ett avsnitt kan jag spontant säga att det påminner om det populära barnprogrammet “dra mig baklänges” som gick i SVT för 10 år sedan. Där min dotter Alpha var programledare och också reste i tiden. Att lära sig är alltid bra. 

När det gäller julkalendrar så föredrar jag mest mystik , magi och spänning. Nu känns det mer som historieätarna fast för barn. Lite för överstajlat och krystat och pratigt. Barnen var däremot urgulliga och jag älskar berättarrösten av Stina Ekblad. Det känns proffsigt. Men det blir säkert ett lärorikt barnprogram. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *