Olika är bra

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Hej! 

Jag heter Nina och är en skön prick. Jag vet att du vet vad jag heter men ibland känns det skönt att säga det till sig själv också. Vi människor går annars väldigt gärna runt ett helt liv och säger både det ena och det andra just till andra. Självklart ska vi fortsätta med det. Men idag när jag gick på söder helt ensam och skrotade efter julklappar, gick jag och tänkte på de här sakerna. Jag hämtade också mina nya glasögon som jag älskar men som min man tycker är asfula. Jag respekterar det men bryr mig inte ett dugg. Efter 31 år som gifta kan man ha olika åsikter. Vi är vänner ändå. Olika är bra. Vad jag tycker har större betydelse. Det är den sanna insikten, för själen är det högsta jaget. Nu är onsdagen snart slut. Jag diskar och plockar undan. Sen är det natt. Gonatt?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *