Work in progress

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

 Stänger in mig i min bubbla med fötterna på bordet och smöriga ballader. Alla måste hitta sitt sätt. Därför är det viktigt att ha tid att ställa sig den frågan, om vad som är viktigast för mig idag, om ni fattar. Annars händer ingenting. Det finns förstås mängder av frågor här i livet som ingen enda människa kan svara på, eftersom mycket hänger på mig. Vad skulle det kunna vara hör jag dig tänka. Nu känner vi förstås inte varandra så väl, men en sak skulle kunna vara att om jag försöker ändra på något som inte tycks gå att ändra på ? Vad gör jag då istället? Det är rätt meningslöst med frågeställningar om vi inte kommer framåt. I mitt fall får dessa funderingar hänga öppet inom mig för det är oftast då jag arbetar som bäst och trivs i mitt egna sällskap. Idag är en sån dag. 

  
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *