Pappor har också varit små pojkar

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Firar Far! Har du ingen att fira kan du ändå vara med och fira andra genom att tex stötta Läkarmissionens fina arbete. Lätt som en plätt att sms:a sin kärlek Överallt där det finns ett barn finns en pappa. Istället för att fastna i tanken huruvida bra din pappa är eller inte, tänk vidare, på hur fina och vackra alla barn är som lever och hur bra det är att varje pappa vart med och skapat sitt barn. Dessutom har pappor också varit små, så visst går det att visa sin kärlek genom andra barn. Älska mera. Alltid finns det någon som behöver älskas. Stor kram till alla pappor!

Smsa FARSDAG100 till 72980 för att ge en farsdagspresent till Läkarmissionen

sFarsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *