Ingen vill bli gammal

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Konstaterade i morse att ungdom låter roligare än ålderdom. Spelar ingen roll vad nån säger. Européer tycker att ålderdomen börjar vid 62 års ålder. Medelåldern börjar vid 55 och gammal blir man vid 70. När tar ungdomen slut tänker jag då? Grekerna tycker vid 52! Kanske borde jag flytta dit detta år. För här i Sverige är det kört för länge sen. Här är det 35 år som gäller. Summerar att ingen vill vara medelålders längre. Inte jag heller men jag är inte 55 än.

Så är det med den saken.

One thought on “Ingen vill bli gammal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *