Sunday stroll

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Jag är en människa som alltid går upp tidigt. Jag behöver ha tid att reflektera och meditera. Efter en natt behöver jag bota om mig. Nu börjar jag på nolläge. För vissa räcker en kopp kaffe dock. Jag är inte den typen. Idag hade jag trott att mina små barnbarn skulle kommit och då hade det vart fullt upp. Men nu har planerna ändrats så idag rensar jag ut bland våra kläder. Snart är det kallt och det finns många människor som är utan. Ingen ska behöva frysa. Love is subject to compassion❤️

 

Kollage: All black Zalando

1. Skor | 2. Byxor | 3. Väska | 4. Rock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *