Lexington Fashion Show

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Du milde vilket party jag var på igår. Lexington slog på stort ute vid Fjärilshuset på Haga. Där visades en strålande Fashion Show och drömmen om en stjärnsommar exploderade i en störtskön catwalk 💙 Kläder i “Hamtonstil” som andas relax, lust, inspiration, passion, livskvalité, energi. Listan går att göras lång. Blev så sugen att jag idag stack och köpte mig den här outfiten. Förutom den fantastiska showen bjöds det på mängder av utsökt mat i små papplådor och en mycket god citronchesecake. Där fanns också en rosa hipp Taco Truck med genuin Mexikansk mat. Generösa goodiebags med tjocka fina Lexingtons handdukar, Lexingtons pumptvål, Lexington deodorant stick, hudcreme från Babor delades också ut. Och blommor!!! En väl vald miljö för en lycklig stund tror jag Lexington önskade. Tänk så rätt de fick. Tusen Tack Bästa Lexington för allt 💙 och till Micael Bindefeld AB. Ni gör livet till en fest ❤

Nina Blad

Lexington  1

Lexington  2

Lexington  5

Lexington  4

Lexington  3

One thought on “Lexington Fashion Show

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *