Sveriges städmästare

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Då var mitt lilla bidrag till städmästarna avklarat. Jag älskar det här och jag längtar efter att få göra mer TV. En tävling är alltid en tävling och kan sluta hur som helst. Jag lever efter min passion och kommer att anta andra utmaningar som dyker upp. Jag är inte ledsen för att jag kom tvåa. Tycker ingen av oss ska gå omkring och känna oss som förlorare. Livet är för kort för att inte ta nya chanser. Jag ser fram emot att fortsätta med den glädje och lust jag har.

Hoppas att något nytt produktionsbolag hör av sig.

Missade du programmet så kan du se det på SVT-play. Tryck bara på bilden:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *