Med kändisarna på Bindefeldparty

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Ibland får man fördelar av att vara en mamager som fortfarande får följa med när kändisarna blir bjudna på party. har ju några egna i huset. Det var ett tag sen sist, men igår var det dags igen. Både Zacharias och Tehilla fick var sin fin personlig inbjudan till att delta på en lanseringsfest arrangerad av Micael Bindefeld. Produkten är en mycket god hallon och lakritssmakande vodka som heter Lakri och festen hölls på Sturecompagniet i Stockholm.

By the way. Zacharias har fått en personlig inbjudan av självaste rockdrottningen Chrissie Hynde att spela som förband på hennes releasekoncert i London den 14/6. Dessutom så har storasystern Temilia gått till final i P4 Stockholms tävling “Svensktoppen nästa” med låten “Where the rainbows meet”. Mer om det senare, men det är mycket spännade som händer just nu.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *