Den röda tråden

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Så här på lilla kvällskvisten så skulle jag vilja berätta hur glad och lycklig jag är. Kanske rentutav lite stolt. Som ni vet är jag mor till åtta och har trott på drömmar och livnärt talanger så länge jag kan minnas.  Varje liten människa bär på oanade möjligheter!  Barn är en gåva och det spelar inte så stor roll vad jag är, för det här har blivit min historia. Nu ser jag mer till att bygga nätverk. Jag och min familj är vardagsmänniskor som hängt med i ups and downs och känt att det går och pröva på nytt om och om igen. Om än ingen annan  skulle se den röda tråden så gör i alla fall jag det.

Ge inte upp, mina vänner! Det som är tänkt att komma kommer.

Kram Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *