Julafton för tilltufsade – i Karl-Bertil Jonssons anda

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Jag hoppas att ni alla haft en fin julafton. Hela dagen har jag önskat många människor god jul och delat ut mängder av mat (från Hermans). De senaste tre åren har familjen firat julafton tillsammans med Klara Kyrka och de som har det extra svårt. På julen vill de flesta bara ha det som vanligt och fira med nära och kära. Men själv känner jag att julstämning frodas och växer till av kärlek, vänlighet och generositet. När vi väl tog klivet till att göra fest för de som kanske behöver det allra mest på självaste julafton så blev det också ett sätt att umgås. Som artistfamilj är det heller inga konstigheter att jobba när andra är lediga. Jag tycker mig se att nöden ökat de här åren eller så har ryktet gått att här är det både gott och fint. Tack alla underbara människor som kom idag. Tror många av oss kände att den här dagen blev ett speciellt julminne och min förhoppning är att nån fick ett litet hopp tänt i sitt mörker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *