Books & Dreams författarkväll i kväll.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/5/a/mamager.se/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Det bästa jag vet är att fixa roligheter och jag hatar när dagarna rinner iväg och inte räcker till. Det händer nåt med barnen, diskmaskinen pajar, nån liten råtta har gnagt sig in, föräldramöte, tvätt, matlagning. Då brukar jag ringa och klaga av mig till pappa och mamma. Sen känns det genast bättre. Jag tror på det där med att conecta med de man gillar som ikväll. Hjälp! jag behöver bli inspirerad sa jag till gubben och i samma veva får jag ett erbjudande till just Books & dreams. Så jag anmäler oss. Och vilken kväll det blev!! Vet inte vad det var men det här kändes så hemma. Genom denna kavalkad av alla olika härliga författare börjar jag tro på mitt skrivande igen. Dessutom blir jag vinnaren till det stora priset för kvällen: En storstädning!!!! som en skänk från ovan kan jag lova. Då jag förra veckan knäckte knäet när jag knäskurat huset och sa att nu får det vara nog. Jag behöver en ny fas. Ingen kan vara lyckligare än jag denna afton. Tack till alla trevliga sköna människor för att ni finns.

Det var också intressant att se att det bara var 4-5 män i salongen bland dessa 500 kvinnor.

Passade på att köpa toppenhärliga Bea Uusmas toppenbok: Expeditionen. 
 

Kristin Kaspersen var en härligt ärlig människa. Me like!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *